• +46(0)760262602
  • info@4rent.se

Om oss

Vår prioritet

VI erbjuder de bästa lösningarna för våra kunder, och ser till att ha ett individuellt tillvägagångssätt när vi gör deras önskningar till verklighet. Vår styrka är effektiviteten hos vårt genomförande samt vår kvalitet, som vi kan garantera tack vare vårt nära samarbete med erfarna tillverkare av modulbyggnader samt vår egna erfarenhet. Prov på detta är vårt aktuella samarbete med lokala regeringar, medborgare och entreprenörer som bedriver verksamhet inom diverse affärssektorer.

Vårt erbjudande

Vårt erbjudande inkluderar ett brett sortiment av modulbyggnader — från små temporära affärslokaler och vaktstrukturer till skolor, flygplatsterminaler och köpcentrum. Ett flertal kombinerade moduler gör det möjligt att skapa originella och visuellt tilltalande projekt som gör varje kunds byggprojekt helt unikt. Vi ger dig det bredaste utbudet av kontorsmoduler, varuhusmoduler, vaktmoduler och sanitetsmoduler, som kan hyras under antingen en kortare eller längre period, och även köpas. Vi installerar dem i valfri hastighet som en permanent byggnad utan komplicerade förfarande som kräver godkännande av dokument. Vi kommer att hitta de bästa och ekonomiskt mest fördelaktiga erbjudandet för bygg-, kontors- och boendelösningar, såväl som ej standardmässiga platslösningar, samt ge råd om installationsfrågor.

Samarbete

Våra partner är tillverkare av modulbyggnader med många års erfarenhet på den europeiska marknaden. Vi erbjuder våra kunder högkvalitativa och hållbara byggnadsmoduler, i syfte att tillfredsställa en rad olika behov. De kan anpassas till de mest krävande kundbehoven, och inkluderar nödvändigt material för slutbearbetning av insidan samt nödvändig utrustning. En av fördelarna med modulbyggnader är att de kan förvandlas när som helst medan de är i användning, vilket låter kunder använda dem för sina behov på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt.

1. Konsultation med en specialist

2. Förberedelse av ett avtal

3. Förberedelse av en beställning

4. Leverans och installation

Gryts Gård 4, 137 91 Västerhaninge