• +46(0)760262602
  • info@4rent.se

Om oss

Vår prioritering

Vi erbjuder standard- och icke-standardiserade hyresmodullösningar som ger en individuell inställning till varje kund. Vår styrka ligger i uppfyllandet av enskilda order, vilket gör att vi kan utvärdera fördelarna och komforten med modulbyggnader. Tack vare vårt nära samarbete med erfarna modulbyggnadstillverkare och vår egen erfarenhet kan vi garantera hög kvalitet. Vårt arbete bevisar detta i samarbete med medborgare och företag i de olika modulära industrihyrorna.

Vårt erbjudande

Vårt erbjudande inkluderar ett brett utbud av modulbyggnader – från kontor, byggnad, fritidshus, boende, detaljhandel, skolbilaga och industri. Kombinationen av olika moduler låter dig skapa unika och visuellt tilltalande projekt som gör varje kunds byggnad helt unik. Vi kommer att ge dig en privat inställning inom varje projekt, som erbjuder de bästa lösningarna för uthyrning av modulbyggnader, både på kort och lång sikt. Moduler kommer att installeras i alla fastigheter som en fristående eller tillfällig byggnad. Vårt team är dedikerat till att ge dig den mest lämpliga lösningen för dina behov

Samarbete

Våra partners är tillverkare av modulbyggnader med många års erfarenhet på den europeiska marknaden. Vi kan erbjuda våra kunder högkvalitativa och hållbara hyresmoduler för olika behov. Du kan anpassa dem till de mest krävande kundernas krav, tillhandahålla nödvändig inredning och nödvändig utrustning. En av fördelarna med modulbyggnader är omvandlingen av dess tillämpning när som helst, vilket gör det möjligt för kunden att använda den för sina behov på det mest ekonomiska sättet.

1. Konsultation med en specialist

2. Förberedelse av ett avtal

3. Förberedelse av en beställning

4. Leverans och installation

Gryts Gård 4, 137 91 Västerhaninge