• +46(0)760262602
  • info@4rent.se

Om oss

Vår prioritering

Vi erbjuder modulära byggnadslösningar som inte är standard och ger en individuell strategi för varje kund. Vår styrka ligger i uppfyllandet av enskilda order, vilket gör att vi kan utvärdera fördelarna och komforten med modulbyggnader. Tack vare vårt nära samarbete med erfarna modulbyggnadstillverkare och vår egen erfarenhet kan vi garantera hög kvalitet. Vårt arbete bevisar det, i samarbete med medborgare och företagare, genom att genomföra olika modulära byggprojekt.

Vårt erbjudande

Vårt erbjudande inkluderar ett brett utbud av modulbyggnader – från kontor, byggnad, fritidshus, bostäder, kommersiell, skolförlängning och industri. Kombinationen av olika moduler gör att du kan skapa unika och visuellt attraktiva mönster som gör varje klients byggnad helt unik. Vi kommer att ge dig en individuell inställning till varje projekt, vilket ger de bästa lösningarna för uthyrning och försäljning. Moduler kommer att installeras i alla fastigheter, som en separat eller tillfällig byggnad. Vårt team är engagerat i att ge dig den mest lämpliga lösningen för dina behov.

Samarbete

Våra partners är tillverkare av modulbyggnader med många års erfarenhet på den europeiska marknaden. Vi kan erbjuda våra kunder högkvalitativa och hållbara modulbyggnader för olika behov. Vi kan anpassa dem till de mest krävande kundernas behov genom att tillhandahålla nödvändig inredning och utrustning. En av fördelarna med modulbyggnader är omvandlingen av dess tillämpning när som helst, vilket gör det möjligt för kunden att använda det för sina behov på det mest ekonomiska sättet.

1. Konsultation med en specialist

2. Förberedelse av ett avtal

3. Förberedelse av en beställning

4. Leverans och installation

Gryts Gård 4, 137 91 Västerhaninge