• +46(0)760262602
  • info@4rent.se

Om oss

VÅRT PRIORITET

Genom att erbjuda standard- och icke-standardiserade modulära huslösningar erbjuder vi en individuell inställning till varje kund och projekt separat. Tack vare vår egen erfarenhet och samarbete med professionella tillverkare av modulhus kan 4 Rent Sweden AB garantera hög, långvarig kvalitet och komfort. Genom att samarbeta med individer och entreprenörer kan vi genomföra en rad modulära husprojekt, i utvecklingen som vi använder all den erfarenhet vi fått genom åren.

VÅRT ERBJUDANDE

Vår uppgift är att tillhandahålla den mest lämpliga lösningen för dina behov, därför erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa och långvariga modulhus - moduler för kontor, industri, fritidshus, bostäder, industri- och kommersiella lokaler. Vi erbjuder att kombinera olika modulhus och efterbehandlingsmaterial, vilket kommer att skapa varje kunds hus som ett helt unikt och visuellt attraktivt projekt. Vi ger dig de bästa hyres- och försäljningslösningarna. Vi erbjuder projekt i alla avtalade fastigheter, som en oberoende eller tillfällig byggnad, samt tar hand om transport och installation av modulhus.

SAMARBETE

Våra partners är modulbyggare med många års erfarenhet på den europeiska marknaden. Vi väljer noggrant som samarbetspartner endast de tillverkare som kan säkerställa konstant hög och konstant kvalitet och uppfylla vissa konstruktionsstandarder. Tack vare den individuella inställningen till varje kund har vi etablerat samarbete med många företag och individer.

1. Konsultation med en specialist

2. Förberedelse av ett avtal

3. Förberedelse av en beställning

4. Leverans och installation

Gryts Gård 4, 137 91 Västerhaninge

Läs vår webbplats innan du använder webbplatsen Sekretess och cookie policy. Användning av denna elektroniska sida innebär att du har läst och godkänt innehållet i policyn.