• +46(0)760262602
  • info@4rent.se

Tjänster

INSTALLATION AV MODULÄRA HUS

Installationsspecialister kommer operativt och kvalitativt att utföra montering av modulhus, där montering på tidigare förberedda fundament utförs på mycket kort tid, vilket kan ta del av en arbetsdag.
Vi samordnar arbetet med kunder enligt tidigare utvecklade instruktioner och kundens önskemål.

MODULÄR HUS UTHYRNING

Vi erbjuder uthyrning av modulhus, som du kan använda som en tillfällig eller oberoende byggnad. Hyreserbjudandet inkluderar ett brett utbud av modulhus, med ett brett utbud, de kan placeras som separata byggnader eller skapas som ett komplex av flera moduler med ett brett utbud av applikationer.

LEVERANSTRANSPORT

Vår prioritet är att erbjuda de bästa leveransalternativen i Europa. Kvalitativ prestanda säkerställs av vår erfarenhet och professionalism, eftersom vi värdesätter en individuell inställning till varje klient som utvärderar alla möjligheter och önskemål. Konsultationer med 4 Rent Sweden AB-specialister ger den snabbaste, mest bekväma, högkvalitativa och mest kostnadseffektiva lösningen för din situation.

TILLLÄGGANDE TRANSPORT

Vi följer med stora modulära hus. Tillhörande inkluderar att erhålla tillstånd för stora modulhus, samt polisekort för de moduler som behöver det. Vi arbetar i enlighet med lagarna i respektive land, i enlighet med reglerna och kraven från transportörerna.

KRANORGANISATION

Vi erbjuder våra kunder organisering av byggnader på platser och omladdning av högkvalitativa modulhus. Vi har många års samarbete med olika företagare som har bevisat sin professionalism genom åren och erbjuder ett brett utbud av alternativ för byggnadstillgänglighet på plats. 4 Rent Sweden AB erbjuder kranar med olika lyftkapacitet, med hänsyn till kundens behov och specifikationen för modulhus.

Läs vår webbplats innan du använder webbplatsen Sekretess och cookie policy. Användning av denna elektroniska sida innebär att du har läst och godkänt innehållet i policyn.